Me humbjen e mandatit të deputetit, edhe pasaporta diplomatike e Arben Ahmetajt është e pavlefshme.

Duke qenë se Kuvendi ka njoftuar institucionet për mbarimin e mandatit të Ahmetajt, ministria e Jashtme pasi ka marrë shkresën zyrtare ka shpallur të pavlefshme pasaportën diplomatike të Ahmetajt,

Drejtoria e Çështjeve konsullore në Ministrinë e Punëve të Jashtme, i ka drejtuar një kërkesë të gjitha misioneve diplomatike dhe konsullatave shqiptare në botë duke i njoftuar se pasaporta diplomatike e Ahmetajt është e pavlefshme.

Artikulli paraprakMINISTRI I BRENDSHËM PRET AMBASADOREN E RE TË JAPONISË
Artikulli tjetërMAZHORANCA MBLEDH SËRISH FIZIKISHT KOMISIONIN E REFORMËS ZGJEDHORE!