Nisur nga shqetesimet e banoreve te zones prane Kanalit ujitës të shtodrit në Malesine e madhe

, per gjendjen e mbetjeve prane kesaj zone, mediat kane rikthyer serish ne qender te vemendjes nje problematike te tille. Pavaresisht investimeve te Bashkise Malesi e madhe ne vendosjen e kazaneve te mbeturinave por edhe pastrimit te kanalit te shtodrit, banoret serisht vijojne te njejtin refren ate te mbushjes se kanalit qe sherben per vaditjen. Vete banoret shprehen se nje situate e tille nuk eshte aspak normale. Apeli eshte i qarte jo vetem per komunitetin, por edhe per institucionet te cilet e kane ne varesi nje investim te tille kaq te rendesishem ne menyre qe prezenca e tyre te jete reale, dhe ndergjegjesimi i komunitetit te vijoje.