Ju bashkova me kënaqësi koncertit të Harqeve të Ansamblit “Musica Nova”drejtuar nga Maestro Harlen Nikolli në kuadër të 30 vjetorit të vizitës së Papa Gjon Palit II në Shkodër dhe festës së Zojës së Shkodrës. Një moment i bukur dhe ngjarje që ka hyrë në historinë e Shqipërisë.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=614572507356192&set=pcb.614573584022751

Artikulli paraprakZGJATET NË 15 VITE AFATI I VLEFSHMËRISË SË PATENTËS, RAMA: PËRFITOJNË 80 MIJË DREJTUES MJETESH
Artikulli tjetërFAUCI PRANON DËSHTIMIN ME VAKSINAT ANTI-COVID