Nga çdo fshat i njësive administrative të Bashkisë Shkodër mbështetja për fitoren e 14 Majit sa vjen dhe rritet. I besojnë programit tonë, sepse është real dhe i realizueshëm 100%, pa mashtrime 3D. Edhe në Grudë e morëm këtë mbështetje të banorëve, që bashkë me fshatrat e tjerë të Rrethinave do të vulosin fitoren tonë.

◽Investime në të gjithë rrjetin rrugor
◽Përfundimi i ujësjellësit
◽Sistem ndriçimi dhe rikualifikim i shesheve brenda fshatrave
◽Terrene sportive dhe rikonstruksion i shkollave
◽Ndërtimi i tregut të ri për prodhimet bujqësore

Programi ynë garanton zhvillimin e integruar të njësive dhe të gjjthë territorit të Bashkisë Shkodër. Bashkë Fitojmë.

Artikulli paraprakHILA NË MJEDË: PROBLEMET DO MARRIN ZGJIDHJE PAS 14 MAJIT
Artikulli tjetërGODITËN PËR SHKAK TË DETYRËS GAZETARIN ELVIS HILA, VIHEN NË PRANGA 2 AUTORËT E SHPALLUR NË KËRKIM