Sezoni i këtij viti do të jetë i mbushur me risi, plot aktivitete dhe me një paketë të plotë investimesh e shërbimesh. Velip☀ja ka për të qënë destinacioni kryesor i këtij sezoni në të gjithë rajonin.

Artikulli paraprakQEVERIA PROPOZON NDRYSHIMIN NË KODIN E PROCEDURËS PENALE, KUSH KRYEN KRIME NDAJ FËMIJËVE S’DO TË…
Artikulli tjetërZGJEDHJET LOKALE/ A DO TË MARRË KQZ MASA PËR DEKLARATAT E RAMËS PËR BONUSIN E PENSIONEVE? CELIBASHI: JA KUR E VENDOS!