Në Berdicë ku mbështetja për fitoren e 14 Majit është maksimale nga banorët e kësaj njësie. E gjithë nënShkodra do të votojë masivisht alternativën tonë, pasi është e vetmja dhe zgjidhja e duhur për të ardhmen e Bashkisë Shkodër. Mirënjohës për vlerësimin që ky komunitet na ka bërë në këtë fushatë dhe në të gjitha proceset zgjedhore. Bashkë Fitojmë, për Shkodrën dhe të ardhmen e saj✌https://www.facebook.com/100064103432806/posts/pfbid0eWccSVo7W7paZZnUpPPWyV2srru2ceC2WBvinMGLphmNfTZTRibqA6zoctEUhprJl/?mibextid=cr9u03