E shtunë pas dreke..me Edenjën dhe Edonin. Ata ia dalin aq mirë me qenë kritikët, që kthehen menjëherë në mbështetës, me ndjeshmërinë për prindin, që ka gjithmonë nevojë për mendimin e tyre!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=714287870699331&set=pcb.714287957365989

Artikulli paraprakKURORËZIMIN I MBRETIT CHARLES III, PRESIDENTI BEGAJ: I NDERUAR TË PËRFAQËSOJ SHQIPËRINË
Artikulli tjetërKQZ KËRKON KOMPENSIMIN E KOHËS TELEVIZIVE PËR PARTITË E VOGLA