Ndalohet në orët e vona të së hënës një mjet që transportonte dru zjarri të prera në Parkun Kombëtar Shebenik-Jabllanicë;

ndalimi i tij u bë nga punonjësit e Agjensisë së Zonave të Mbrojtura në Elbasan me Policinë e Shtetit.

ADZM Elbasan po kryen kontrolle të herë pas hershme për mbrotjen e parkut nga njerëz që prodhojnë dhe shesin dru në mënyrë të paligjshme dhe ua di për faleminderit, banorëve të zonës për mbështetjen që japin në denoncimin e rasteve.

Artikulli paraprakMERR FLAKË MAKINA , NUK KA DËME NË NJERËZ
Artikulli tjetërGRABITET BANESA E KRYEPALKUT