BAZHDARI: TË GJITHË DUHET TË BESOJNË PËR DREJTIMIN E DUHUR PËR SHKODRËN. Ti japim drejtimin e duhur shkodres, me keto fjale I eshte drejtuar te gjithe banoreve te bashkise se re te Shkodres, kandidatja e mazhorances Keti Bazhdari ne mesazhin promocional qe është shfaqur ne mediat vetem gjate diteve te fundit.

Nje mesazh sa original por edhe gjitheperfshires, per te gjitha shtresat ne Shkoder, dfuke nisur qe nga femiejt dhe deri tek brezi I trete. Nje mesazh I perqendruar tek program I zonjes Keti Bazhdari per Shkodren, qe ka ne themel te tij tjetersimin jo vetem ten je qyteti port e nje rajoni siç është tashme, Bashkia e Shkodress, nga Dukagjini ne Velipoje. Nje mesazh I qarte drejtuar te gjitheve, te bëhen pjese e nje programi duke besuar ne te, larg mendesive te vjetra dhe komode sic shpesh here edhe zonja Bazhdari I është drejtuar qytetareve.

Artikulli paraprakGATI FINISHI PËR CHAMPIONS LEAGUE
Artikulli tjetërVOLTANA ADEMI TAKOHET ME PEDAGOGË TË UNIVERSITETIT