BAZHDARI TAKOHET ME BIZNESE TË CILAT JANË TË VENDOSURA NË LAGJEN PERASH. Pas prezantimit te prgamit per Shkodren, kandidatja e mazhorances per Bashkine e Shkodres ka nisur takimet dere me dere me njerezit, jo vetem per tu njohur me problematikat por edhe per te prezantuar ate qe do te ndodhe pas 21 Qershorit. Keti Bazhdari e shoqëruar edhe nga stafi I saj, per ti dhene drejtimin e duhur shkodres, eshte takuar me biznese dhe banore te cilet jane te vendosura ne lagjen Perash ne Shkoder.

Por gjatë këtij turi, Bazhdari është ndalur edhe ne bllokun e pallateve parafabrikat pranë kësaj lagjeje e cila nuk ka njohur investime prej 25 vitesh. Me nje vision te qarte per Shkodren, per ti dhene drejtimin e duhur asaj, Keti Bazhdari, ofron per qytetaret nje alternative ndryshe, nje alternative ne sherbim te tyre per ti ofruar zgjidhjet e duhura dhe per te qene besnik te nje marredhenie te ndersjellte mes njeri tjetrit.

Artikulli paraprakADRIGOV DHE PROJEKTET E KULTURËS
Artikulli tjetërDIBRA: ME SKËNDERBEUN SHKOJMË PËR REZULTAT POZITIV