“Kryeipeshkvi që ngjalli besimin” është konferenca studimore që u zhvillua në përkujtim të 25 vjetorit të vdekjes së imzot Frano Illija. Të pranishmi folën mbi jetën dhe veprat e imzot Frano Illija kryeipeshkvi i parë metropolit pas-diktaturës komuniste në Shkodër.

Në fund të konferencës për të pranishmit u shfaq edhe një dokumentar mbi jetën e imzot Frano Illija.

 

Artikulli paraprak“NATA SHKODRANE” NË SHTËPINË E TË MOSHUARVE
Artikulli tjetërKREU I DHOMËS KOMBËTARE TË AVOKATISË: VAZHDON BOJKOTI