Është zhvilluar sot ceremonia e ndarjes së çertifikatave për shkollat fituese të qarkut të Shkodrës, në konkurset e organizuara nga ZVAP në lëndët histori-gjeografi, gjuhë letërsi dhe bilogji-kimi. Drejtoria Brisela Kadia shprehet se synimi i organizimit të këtyre konkurseve është ekspozojë përtej mureve të shkollës arritjet, punën e pa lodhshme të fëmijëve të cilët mbështeten nga mësuesit.

Drejtoria Kadia, ka vlërësuar përkushtimin e nxënësve pjesëmarrës nëkëto konkurse.
Në konkurset e organizuara nga ZVAP Shkodër, morën pjesë 45 shkolla të qarkut të Shkodrës, ku 18 prej tyre u shpallen fituese në disiplin atë ndryshme.

Artikulli paraprakSHKODËR, USHTROI DHUNË NDAJ NËNËS SË TIJ, ARRESTOHET 29-VJEÇARI
Artikulli tjetërSHKODËR, MBANTE DISA ARMË NË BANESË, ARRESTOHET 46-VJEÇARI