Situata e perkeqsuar e motit keto dite , ndonse nuk ka patur problem te theksuara ne territorin e Bashkise M,Madhe, gjithesesi eshte mbledhur shtabi I emergjencave te bashkise.

Ne fjalen e tij kryetari I bashkise Tonin Marinaj eshte ndalur tek rritja e pergjegjshmerise se sejcilit poer te kryer detyren cka do te bejne pastaj qe dhe problemet e pritshme si rrjelloje e shirave te perballohen.

Nderkaq per shefin e emergjencave ne Bashkine M,madhe Qerim Hysaj, kjo situate eshtye e perballueshme, mbasi jane te gjitha kushtet e garantuara qofte ne fuqi njerzore dhe material e teknike.

Prezent kane qene edhe drejtues te komisariatit m,madhe te cilet edhe u falenderuan nga kreu I bashkise per bashkpunimin e treguar.

Artikulli paraprakBARBULLUSH, GJENDET TRUPI I PAJETE I 26-VJECARIT
Artikulli tjetërDY ELEKTRIÇISTËT PËR KURIM NË ITALI