Presidenti Bajram Begaj e ka quajtur një arritje të merituar miratimin e propozimit që Kosova të jetë pjesë e Këshillit të Europës. Begaj ka vlerësuar edhe përkushtimin e faktorit politik në Kosovë.

‘Arritje e merituar e Kosovës në rrugëtimin e saj drejt anëtarësimit të plotë në Këshillin e Evropës @coe. Kjo dëshmon përkushtimin e palëkundur politik të Kosovës ndaj vlerave dhe standarteve evropiane.’, tha Begaj.

https://twitter.com/BajramBegajAL/status/1773058167162736816?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1773058167162736816%7Ctwgr%5E6f5f9b13a2e0558f5592445a941691927efdd0ed%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fshqiptarja.com%2Flajm%2Fu-kry-kosova-anetaresohet-ne-keshillin-e-europes-basha-mirenjohje-aleateve-te-shqiptareve

Artikulli paraprakKOSOVA NË RRUGËN DREJT KIE, SERBIA VOTOI KUNDËR RAPORTIT, JA SHTETET E TJERA QË KUNDËRSHTUAN
Artikulli tjetërMBLIDHET KOMITETI EKZEKUTIV I FSHF-SË, MIRATOHEN INVESTIME TË RËNDËSISHME