POSTIMI I XHEVDET AMULIT

Për këdo që harron, së pari ne jemi miq me njëri-tjetrin. Në vend të bashkimit dhe jo përçarjes përballë armikut të shqiptarëve, Edi Rama, e shoh të pa arsyeshme t’i hedhim benzinë zjarrit, me të pavërteta.

Selia e PD Shkodër, është ajo që ka qënë gjithmonë, selia e çdo demokrati!
#partiademokratikeshkodër #XhevdetAmuli

Artikulli paraprakSHKODËR, AKTIVITET ARTISTIKO-KULTUROR I PAKICAVE MALAZEZE
Artikulli tjetërSMS-JA E PARË NË BOTË (1992) DEL NË ANKAND