Përveç Italisë, në Grupin G do të jetë edhe ish-kampionia e botës, Spanja. Përveç këtyre dy gjigantëve të futbollit botëror, kuqezinjtë do të kenë në grup dhe Lihtenshtejnin, Maqedoninë e Izraelin.