7 Anetare te familjes se Pjeter Filipit, te cilet jetojne ne nje banese ne lagjen “Beslidhja” te qytetit te Lezhes, jetojnë ne kushte teper te veshtira ekonomike.P

a pune dhe femije te semurë invalid, pjestaret e kesaj familje jetojnë vetem me 10 mije lek te reja qe perfiton fëmija i semure i tyre.

Zonja e shtepise, Flora Filipi, mes veshtiresive per vazjen e saj 22 vjecare, ajo tregon per ne kalvarine vuajtjeve ndersa ka trokitur ne çdo dere duke kerkuar ndihme por ka gjetur mosperfilljen e çdo institucioni.

Apeli i saj per shtetin shqiptar eshte i thjeshte, qe te ktheje syte nga kjo shtrese e shoqërise e cila po vuan per buken e gojes dhe nuk kanë asnje mundesi punesimi.

Ajo tregon se shteti e ka hequr edhe nga ndihma ekonomike me pretekstin se bashkeshortisaj ndodhet jashte dhe nuk ka kush te firmose ne vendin e tij.

Anetaret e kesaj familje sot ka nevoje per ndihmen e gjithkujt, sado e vogel te jete ajo, ndaj dhe apeli i Flores i referohetkesaj nevoje.

 

Artikulli paraprak“JEHONA E ZEJEVE”, GDHENDJE NË GUR DHE NË DRU
Artikulli tjetërVLLAZNIA MBETET SËRISH PA TRAJNER…?