ZAJA: VETË NË MUAJIN TETOR JANË REALIZUAR MBI 300 MAMOGRAFI. 

Muaji tetor i dedikuar fushates sensibilizuese per ekzaminimin dhe prandalimin e kancerit te gjirit ne qytetin e shkodres ka rezultuar eficent pasi sipas teknikut te radiologjise Dritan Zaja ka nje tendence ne rritje te ekzaminimeve.Zaja ben thirrje qe te gjitha grate mbi 35 vjec te kryejne mamografi.Ne qytetin e shkodres mamografia mund te realizohet prane poliklinikes se specialiteteve e cila po punon me dy turne per te perballuar fluksin dhe spitalit rajonal te shkodres, ky sherbim eshte falas.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/S6G9iI2f1vE?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak34 FËMIJË TË NGUJUAR ANALFABETË
Artikulli tjetër2014, 7 PERSONA RREZIK PËR TRAFIKIM