Marina Duhani eshte zgjedhur kryetare e keshillit te Qarkut Shkoder me 19 vota pro, 1 kunder dhe 1 abstenim, duke pasuar Hilmi Laktin.

Duhani ishte e vetmja kandidature per emerimin ne kete post.

Marina Duhani është e diplomuar në një universitet ne Spanjë për tregti ndërkombëtare, ndërsa ka eksperienca me disa organizata të ndryshme.

Artikulli paraprakZHVILLOHET MBLEDHJA E PARË E KESHILLIT TË QARKUT SHKODER
Artikulli tjetërTURIZËM PA UJË TË PIJSHËM NË KUNE