Ish ministri i Mbrojtjes doli nga gjyqi I GJKKO-së. Në një prononcim për median ftoi të gjithë të dëshmojnë për të thënë të vërtetën.

“Ministri i Mbrojtjes nuk ka bërë asgjë veçse ka zbatuar ligjin dhe detyrën. Shpresoj që të gjithë të vijnë të dëshmojnë e të flasin, në interes të zbardhjes së të vërtetës të dëshmojë për të thënë të vërtetën” tha Mediu

Seancën e radhës prokuroria ka thirrur Luan Hoxhën, ish shefi I shtabit të përgjithshëm që ndodhet në Amerikë. Ende nuk dihet si do të merret dëshmia e tij.

Artikulli paraprakPOSTRIBË, KODIMI KOMPJUTERIK NË KLASAT FILLORE
Artikulli tjetërDHOMA E DEPUTETËVE NË ITALI MIRATON ME 155 VOTA PRO MARRËVESHJEN ME SHQIPËRINË PËR EMIGRANTËT