TULA: AKTIVITETET MBAROJNË POR PUNA KUNDËR TRAFIKIMIT VAZHDON. Aktivitetet e shumta sensibilizuese te realizuara ne kuadër te javës kundër trafikimit të qenieve njerëzore janë përmbyllur ketë të premte me një aktivitetet te përbashkët te te gjithë aktoreve në ambientet e shkollës së mesme 28 Nëntori.

Përfaqësueses të policisë së qarkut Shkodër, të drejtorisë së shërbimit social, të drejtorisë së shëndetit publik, DAR, dhe drejtori te tjera mbështeteshe të aktiviteteve kundër trafikimit morën pjese në mbylljen e këtyre aktiviteteve ku u prezantua një përmbledhje e punës se bere dhe asaj që pritet të behet.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/JJJ5_F-kZwk?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“UEFA: SERBIA FITON PA PIKË!”
Artikulli tjetërRIPAROHET PARKETI I PALLATIT TË SPORTIT