BEQAJ: NGJARJA E RËNDË, JEMI PRANË TË LËNDUARVE NGA KY AKSIDENT.Autoritetet Shqiptare kanë qënë pranë të plagosurve, të tragjedisë në Malin e Zi. Ministri I Shëndetësisë, Ilir Beqaj, ka udhëtuar nga Tirana në drejtim të Spitalit të Tivarit,

I shoqëruar edhe nga Drejtori I Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, Astrit Beci, për të parë nga afër gjëndjen e të lënduarve, dhe për të qënë pranë me familjarët e ketij aksidenti tragjik.Sipas ministrisë së Shëndetësisë, të plagosurit do të sillen grupe grupe drejt Shqipërise për tu shpërndarë pranë spitaleve në Shqipëri pë rata që kanë probleme shëndetësore si dhe të tjerët pranë banesave të tyre.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/OSmyuo4rYpA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHOFERI MANOVROI PËR T’IU SHMANGUR AKSIDENTIT
Artikulli tjetërTROKET ZYRTARISHT DIMRI, DËBORA ZBARDH ZONAT MALORE