TAKIM KONSULTUES PËR HARTIMIN E BUXHETIT TË BASHKISË. Përfaqësueses të ministrisë së financave të Shqipërie dhe Austrisë ne bashkëpunim me bankën botërore kanë realizuar ketë të premte në Bashkinë e Shkodrës një takim konsultues sa I takon hartimit të buxheteve në nivel të njësive vendore. 

Shqipëria ka vendosur të beje një hap të madh përpara sa I takon menaxhimit financiar, ju keni pranuar të merrni mbështetje e konsultime për menaxhimin financiar dhe auditin e brendshëm nga eksperienca austriake dhe ne jemi shume të lumtur qe ju keni zgjedhur Austrinë si bashkëpunues. Ky takim konsultues do vijoje me bashkëpunimin e mëtejshëm te bashkisë se Shkodrës me Përfaqësueses të sektorit të auditit të ministrisë së financave në Austri prej të cilëve do të përfitojmë eksperiencën evropiane në hartimin e buxheteve ne nivel të njësive vendore.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/RttiM5rdZZ0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHKODRANËT, KUNDËR UEFA-s
Artikulli tjetërORËNDREQËSIT