Nata e së shtunës dhe mëngjesi I së dielës ka krijuar jo pak probleme ne Shkoder, per shkak te kushteve te veshtira atmosferike.

Demet kryesisht jane regjistruar ne pronat private por edhe publike, ku nuk kane qene te p[akta ambjentet publike te demtuara si rezultat I motit te keq. Te dhenat prane njesive vendore ne Shkoder, bejne me dije se kryesisht demet jane regjistruar ne bujqesi kryesisht prane serave te produkteve bujqesore, nderkohe qe edhe reshjet e shiut kane perfshire nen uje dhe me dhjetra hectare. Megjithate, problemet kryesore jane evidentuar ne Bashkine Vau Dejes, ne zonat e thella malore te Bashkise Shkoder, dhe ne Bashkine Malesi e Madhe kryesisht me furnizimin me energji elektrike. Dhjetra fshatra te ketyre zonave jane pa energji elektrike, kjo si rezultat i demtimit te linjave te furnizimit me energji elektrike. Edhe pse ne nje situate jo alarmante, ajo cfare mund te themi eshte : Miresevjen Dimer.

Artikulli paraprakKRAJA: ME PARTIZANIN NUK DOREZOHEMI,DUAM REZULTAT POZITIV
Artikulli tjetërPAVARËSIA, NË SHKODËR FESTA NIS ME “SALLONI I VJESHTËS”