QYTETARËT SHKODRANË SHPREHEN SE ÇDO DITË JANË TË PRIVUAR PËR AKSIDENTE. Që në vitet e para të shkollës fillore të gjithëve na kanë informuar që të edukohemi me rregullat dhe sinjalistikën rrugore .

Madje shpesh herë bëhen edhe shumë fushata për sensibilizim duke u munduar të bëjnë që njerëzit ti respektojnë këto rregulla , por ama cfarë ndodh nëse njerzit që duan ti respektojnë këto sinjalistika ku në të gjitha segmentet kryesore rrugore semaforët nuk egzistojnë e vizat e bardha janë bërë aq të pa dukshme sa që vështirë të dallohen e kjo mbetet një dilemë më vete. Te pyetur nga Star Plus, qytetaret shprehen se keto sinjalistike nuk jane aq evidente sa nganjehere edhe nuk shihen. Perballe fluksit gjithnje e ne rritje te automjeteve, mungesa e këtyre vijëzimeve, është nje torture ne vehte per banoret e ketij qyteti qe cdo dite bashkejetojne me friken e nje aksidenti te mundshëm.

[iframe width=”100%” height=”390″ src=”https://www.youtube.com/embed/pf1yZijKbAM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPROTESTA E OPOZITËS, POLICIA MASA TË RREPTA SIGURIE
Artikulli tjetërBASHKIA SHKODËR MASA PËR PLEPAT E RREZIKSHËM