GJYREZI: TË BËJMË ART NË VENDE QË KANË MUNGESË TË THEKSUAR ARTI .

Te sjellesh tinguj muzikore ne ato vende ku dikur ishin pika shume te rendesishme te Shkodres e qe sot jane thuajse te vdekura, eshte nisma profesor qamil gjyrezit, kesaj rradhe ka luajtur muzike ne ambjentet e ish merkatos
Gjyrezi ne kuader te kesaj nisme ka luajtur muzike edhe ne vende te tjera qe ai I ka cilesuar si vende te vdekura, me mungesa artistike dhe qe vertet kane nevoje per tinguj muzikore qe te rigjallerohen e ti rikthehen lavdise se dikurshme si psh stacioni I trenit, shtepia e Ramadan sokolit ne spitale .

Artikulli paraprakDI MARIA, JAVËN E ARDHSHME NË PSG
Artikulli tjetërMARRËVESHJE TREPALËSHE PËR SEZONIN TURISTIK