DEPUTETË TË KOALICIONIT TË MAJTË, DREJTUES VENDOR DHE VETERANËT UROJNË 70-VJETORIN E ÇLIRIMIT.

Ashtu si çdo vit Partia Socialiste bashkë me përfaqësues të LSI dhe veteranët e luftës nacional çlirimtare kanë vënë kurora me lule tek ushtari i panjohur si dhe kanë vlerësuar dëshmorët. Pas vendosjes të kurorave me lule kanë bërë urimet për 70-vjetorin e çlirimit.Më pas të gjithë bashkë kanë bërë edhe një gjiro përgjatë varrezave të dëshmorëve.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/RBphpuPgjzg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGAFA, GURAKUQI, VASA E MIGJENI PJESË E LANÇ
Artikulli tjetërRADOVANI: ÇOBAJ “KRYETAR ME MIELL HUA”