Këtë vit do të nise investimi për Ujësjellësin e ri të Shëngjinit, sëbashku me projektin e kanalizimeve të ujerave të bardha dhe të zeza, ndërhyrja që do ti hapin rrugë transformimit të plotë të kësaj zone turistike.

Ky ishte premtimi i kandidatit të Partisë Socialiste për Bashkinë Lezhë Pjerin Ndreu gjatë takimit elektoral me banoret e Njesisë Administrative Shëngjin.

Artikulli paraprakBECI: BASHKIA SHKODËR 30 VITE PA PUNË
Artikulli tjetërSPAHIA: INVESTIME NË ART DHE KULTURË