Ish-kryeministrit Sali Berisha i refuzohet kërkesa për të marrë pjesë në seancat plenare.

NJOFTIMI
Personi nën hetim Sali Berisha(i përfaqësuar nga mbrojtësit e tij Sokol Mëngjesi dhe Genci Gjokutaj) ka depozituar në datën 15.01.2024 një kërkesë me anën e së cilës kërkonte lejimin e tij për të marrë pjesë në seancat plenare të Kuvendit, në cilësinë e deputetit. Pasi janë njohur me përmbajtjen e kësaj kërkese, me vendimin e datës 18.01.2024 Prokurorët kanë vendosur mospranimin e saj.

Artikulli paraprakARRESTOHET NË TIRANË 20-VJEÇARI SHKODRAN ME MINA ME TELEKOMANDË, SHPALLET NË KËRKIM I VËLLAI
Artikulli tjetërNGA LISTAT E HAPURA TE VOTA E DIASPORËS, ALIBEAJ PREZANTON 4 PROPOZIMET E PD-SË PËR REFORMËN ZGJEDHORE