Tifozët e futbollit mezi po presin Botërorin e Katarit.Katari njihet si një vend me rregulla strikte dhe nuk mund të rezultojë ndryshe as në këtë kompeticion kaq madhor. Të ndalueshme me ligj do të jenë seksi jashtëmartesor, konsumimi i alkoolit apo edhe homoseksualiteti. Kushdo që i thyen këto rregulla, rrezikon jo pak por shtatë vite burg.

Shpenzimet e bëra për organizimin kanë qenë të jashtëzakonshme, teksa për shifra është tejet e vështirë të flitet, pasi asnjëherë nuk janë publikuar në media.Botërori i Katarit do të fillojë me 21 nëntor dhe do të përfundojë me 18 dhjetor.

Artikulli paraprakKUR REALITETI I LUFTËRAVE ME ROBOTË BËHET REALITET, UKRAINA AKTIVIZON “MINITERMINATORIN” NDAJ TRUPAVE RUSE
Artikulli tjetërSHQIPËRIA MES 10 VENDEVE ME NAFTËN MË TË SHTRENJTË NË BOTË/ PËR 1 LITËR, NJË ZVICERANI I DUHET TË PUNOJË 4 MINUTA, NJË SHQIPTARI 55 MINUTA