AFRIM KRASNIQI: TË RINJTË MUND TË VENDOSIN PËR KREUN E BASHKISË. Të rinjtë sot mund të vendosin se kush do të jetë kryetari i ardhshëm i bashkisë. Kështu shprehet drejtori i institutit të studimeve politike Afrim Krasniqi gjatë një takimi me të rinjtë e universitetit “Luigj Gurakuqi”.

Krasniqi thotë se ajo që ndodh në Shkodër me flamujt politik por dhe financimet informale të partive është e paimagjinueshme. Kandidatët e sotëm që të nesërmen e 21 qershorit do drejtojnë bashkitë nuk e kanë idenë se me çfarë vështirësisht do të përballen. Pedagogia e gazetarisë Ardita Reçi fton të rinjtë që të jenë të kujdesshëm ditën e votimit. Ky takim u zhvillua për të sensibiluzar të rinjtë dhe për të bërë një lloj zgjimi të tyre duke parë indiferencën në prag të zgjedhjeve vendore të 21 qershorit.

Artikulli paraprakEKO MENDJE BIÇIKLETA PËR FËMIJËT
Artikulli tjetër“AARHUS” SHPËRNDAN POSTERA PËR MBETJET SPITALORE