Shkolla e mesme “Jordan Misja” ka çelur siparin e Festivalit të Teatrit për të Rinj. 10 nxënës të shkollës vunë në skenën e teatrit “Migjeni” dramën “Parathënia Parathënieve” me regji të aktorit Jozef Shiroka.

Në këtë shfaqje interpretuan nxënësit Alesia Lleshi, Alma Mhilli, Amela Braçi, Andrea Rrucaj, Antigona Probibaj, Armela Marashi, Elsida Stena, Gloria Gurashi, Klara Kinaj dhe Krist Prendi.

Artikulli paraprakOBORRI I SHKOLLËS “ BRANKO KADIA” MBULOHET NGA UJI
Artikulli tjetërSHKODËR, VIHET NË PRANGA 38 VJEÇARI