Ka nisur mbledhja e dy qeverive në Prishtinë, asaj shqiptare e kosovare, ku priten të nënshkruhen disa marrëveshje.

Kryeministri Albin Kurti: Gjithnjë jemi një, tani duke kaluar nga një mbledhje në tjetër, duket ta kthejmë optimizmin në entuziazëm.

Ko mbledhje vjen 6 muaj pas mbledhjes së kaluar, ku u nënshkruan 13 marrëveshje. Jam i kënaqur të njoftoj se janë zbatuar të gjitha marrëveshjet, veç njërës që pritet të hyjë në zbatim shumë shpejt.

Marrëveshjet që do nënshkruhen sot kanë për qëllim lehtësimin e jetës së qytetarëve.

Është veti e këtyre mbledhjeve të flitet me gjuhën e rezultateve, pritshmëritë tona janë reale. Na mbete dhe përcaktimi i shpejtësive i realizimit, dhe besojmë se pas 6 muajve do kemi rezultatet e ardhshme

Artikulli paraprak‘TË PËRBASHKUAR’, LOGOJA DHE SIMBOLET E MBLEDHJES SË 8 TË PËRBASHKËT SHQIPËRI-KOSOVË
Artikulli tjetërHIQEN KUFIZIMET PËR PRANIMIN E STUDENTËVE NË SHQIPËRI DHE NË KOSOVË, MINISTRAT E ARSIMIT NËNSHKRUAJNË MARRËVESHJEN