OSBE reagoi pas nisjes së sesionit të ri parlamentar, duke theksuar se presin një Parlamentar plotësisht funksional dhe të fokusuar te reformat e nevojshme, duke filluar nga ajo zgjedhore.

“I urojmë sukses Kuvendit në nisje të sesionit të ri parlamentar! Presim me padurim ta shohim parlamentin, si platformën për debat politik, plotësisht funksional dhe të fokusuar te reformat e nevojshme, duke filluar nga ajo zgjedhore, në interes të qytetarëve.

Artikulli paraprakTENSIONE EDHE JASHTË SALLËS SË KUVENDIT
Artikulli tjetërREFORMA ZGJEDHORE, OSBE GATI PËR TË NDIHMUAR: ZGJEDHJET 2025 JANË AFËR KA SHUMË PËR TË BËRË