Nën dirigjimin e Maestro Jetmir Barbullushi, Orkestra Simfonike e Shkodrës ka nisur përgatitjet për sezonin e ri. Kryetari i bashkisë Shkodër Benet Beci përmes një postimi në “Facebook” thotë se në buxhetin e vitit 2024 është parashikuar rritja e pagave për honoraret e muzikantëve.

POSTIMI I PLOTË

Nën dirigjimin e Maestro Jetmir Barbullushi, Orkestra Simfonike e Shkodrës ka nisur përgatitjet për sezonin e ri. Në buxhetin e 2024-ës kemi parashikuar rritjen e pagesave per honoraret e muzikantëve dhe shumë shpejt do kemi një seri të plotë të veglave muzikore për Orkestrën Simfonike që është padyshim një nga krenaritë e Shkodrës.

Artikulli paraprakDPSHTRR PUBLIKON ÇMIMET E REJA PËR MARRJEN E PATENTAVE
Artikulli tjetërAKSIDENTOHET FURGONI ME PUNËTORË, VDES SHOFERI 24-VJEÇAR, 20 TË PLAGOSUR