TREGTARËT: SHITJET TË VAKËTA, QYTETARËT KANË INTERES PËR SIMBOLET KOMBËTARE. Për tre dite me radhe panairi i prodhimeve artizanale i është bashkangjitur festimeve dhe aktiviteteve te shumta qe Bashkia e Shkodrës ka realizuar ne kuadër te festave te nëntorit

Sipas tregtareve interesi i qytetareve gjate ketyre diteve per blerjen e aksesoreve te ndryshem me logo te shqiponjes dhe me ngjyrat kuq e zi ka qene i ulet sidomos ne krahasim me kerkesen per keto elemente para dy vitesh me rastin e 100 vjetorit te pavaresise.Bashkia e Shkodres e ka kthyer tashme ne nje tradite te bukur hapjen e panaireve me prodhime vendase e artizanale duke mundesuar keshtu njohjen e per me teper edhe perdorimin e ketyre produkte vendase nga te gjithe por gjithashtu ruajtjen e ketyre elementeve kaq te rendesishem te kultures dhe tradites shqiptare

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/uFaWuC0Co8U” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakHYRJA E SHKODRËS, NUK MBAHET PREMTIMI
Artikulli tjetërRIFORMATIMI I PLOTË I PD-së