Lulet në qytetin e Kawazu çelin një muaj më para se në pjesën tjetër të Japonisë.

Qyteti japonez është “pushtuar” nga ngjyra rozë këtë javë pasi pemët e qershisë kanë celur lulet e tyre. Kawazu ka rreth 8 mijë pemë dhe ato e bëjnë këtë vend të duket vërtet magjik. Ky qytet tërheq shumë vizitorë në këtë periudhë të celjes së luleve.Screenshot_357051d401e0000b30070657c57051d391500002a000b42beScreenshot_1Screenshot_5AFP_9A4BETOKYO-ENVIRONMENT/57051d3a150000ad000b42c0AFP_9C2CD