Performanca e Beyonce në ceremoninë e Grammy Awards 2017 kam qenë vërtet magjike.

Me një veshje e qëndisur me gurë ngjyrë floriri ajo ka lënë të dallohet më së shumti barku i rrumbullakosur duke e bere qe pervec performances se saj mediat dhe te pranishmit te flasin rreth shtatezanise se saj