Ka përfunduar takimi trepalësh në Bruksel, Lajçak, Bislimi dhe Petkoviq, pa marrëveshje. Një takim tjetër do të mbahet javën e ardhshme me të njëjtën temë, thuhet pas takimit.

Kësaj radhe nuk ka patur takime të ndara meqë tema është e njëjtë sikur javën e kaluar kur takimet e ndara janë zhvilluar.

Sot delegacionet bisedojnë drejtpërsëdrejti lidhur me propozimet që i kanë dërguar me 22 mars për mënyrën si të implementohet rregullorja e BQK-së.

Artikulli paraprakDONTE TË MERRTE PJESË NË SEANCË NË KUVEND, APELI I GJKKO RRËZON BERISHËN
Artikulli tjetërDËMTOHET ME SENDE TË FORTA EFEKTIVI I POLICISË