Në të gjithë vendin pa energji elektrike janë vetëm 16 fidra, kryesisht ato që furnizojnë me energji elektrike zonat rurale.

OSHEE thotë se është bërë e mundur të eleminohen pjesa dërrmuese e defekteve në rrjetin elektrik shkaktuar nga reshjet e shiut duke rikthyer gjendjen ne normalitet.

Sipas të dhënave të orës 19:00, kanë mbetur vetëm 16 fidera pa energji në rang vendi. Difektet jane ne fidera qe furnizojne me energji elektrike zona rurale dhe zona rurale te thella, ku linjat jane ajrore dhe nen goditjet e reshjeve te shirave cka sjell veshtiresi ne riparim.

Aktualisht punonjesit e kompanise se OSHEE-se ndodhen ne terren ne gadishmeri te plote per eleminimin e defekteve ne disa prej fshatrave te Vlores, Gjirokastres, Beratit dhe Fierit.

Te gjithe fiderat qe furnizojne me energji elektrike konsumatoret e rendesise se veçante dhe hidrovoret vazhdojne te jene ne pune.

Artikulli paraprakOBAMA SHIGJETON TRUMPIN PËR RRJETET SOCIALE
Artikulli tjetërPESHENGRITJE/ ERKAND QERIMAJ I 4-ti NE BOTE NE STILIN SHKEPUTJES