Policia e Pukës ka ndaluar 5 kampionë me lëndë drusore kontrabandë. Sipas policisë, disa mjete nuk kanë dokumente për të qarkulluar. Ndaj drejtuesve të mjeteve ka nisur menjëherë procedimi penal. Sipas policise behet me dije se lenda drusore po transportohej nga Puka ne drejtim te Shkodres me qellim shitjen ne tregun e lendeve drusore ne qarkun e Shkodres ne kudershtim te plote me ligjin dhe pa asnje dokumentacion perkates.

Keto aksioni, vijne ne kuader te masave qe policia e shtetit, në bashkëpunim me inspektoriatin pyjor kane marre ne kuader te sezonit te lendeve drusore te cilet gjate kesaj periudhe kane edhe sezonin kryesor te lulezimit. Burime prane inspektoriatit pyjor ne Shkoder bejne me dije se keto aksione nuk jane te rastesisshme por vijne si, rezultatit I organizimit te punes dhe bashkerendimit te aksioneve me policine e shtetit. Drejtuesit e pyjores I bejne apel te gjithe sipermarresve te lendeve drusore qe te zbatojne rregullat e percaktuara qarte ne ligj, sepse ne te kundert, ato do te perballen me sanksione ligjore por edhe deri ne arrestimin e drejtuesve te pronareve te ketyre subjekteve.

Artikulli paraprakTENTUAN TË IKNIN PËR AZIL, ARRESTOHEN NË BAJZË
Artikulli tjetërKRIZA POLITIKE NË MAQEDONI, LIDERËT ARRIJNË MARRËVESHJE