Projekti PACT i financuar nga Bashkimi Europian ka vijuar me një tjetër trajnim në qytetin e Shkodrës që këtë herë ka patur në fokus gazetarët lokal dhe korrespondentët për gazetarinë investigative.

Koordinatori i projektit PACT tregon se çfarë përfshin në tërësi. Projekti PACT synon të mbështesë shoqërinë civile dhe gazetarët për qeverisjen e mirë, pushtetin lokal dhe gazetarinë investigative.