SHOQATA “BURIMI” DHE MYFTINIA SHKODËR VLERËSOJNË AUTORIN GILMAN KAZAZI. Shoqata Kulturore Humanitare “Burimi” dhe Myftinia Shkodër promovuan ne ambientet e kinema millennium librin me te ri te teologut Gilman Kazazi I titulluar : “Në lulishten e mendimeve” Hapja e aktivitetit filloi me leximin e një pjese kur’anore Drejtor i Shoqarës “Burimi”

Sokol Mandi, vleresoi studimin e kazazit i cili eshte nje pasqyre e drejte e realitetit te hidhur te sotem qe shtremberon fene islame. Myftiu I shkodres Imam Muhemed Sytari duke iu referuar ngjarjeve te fundit nenvizoi se ne trojet shqiptare islami shpesh po keqinterpretohet ndersa theksoi se libri I fundit I teologut Kazazi nxjerr ne pah vlerat e larta te besimit islam. Gjate ketij promovimi referuan intelektuale te ftuar si analisti Agim Baci mbi temen “dija dhe komunikimi ne ndertimin e imazhit” dhe imami Ekrem avdiu mbi analizen “larmia e mendimeve ne vitalitetin e jurisprudences islame”.

Artikulli paraprakPLAGOSJA NË SHKODËR, ARRESTOHEN 5 PERSONA
Artikulli tjetërRAMA: STADIUMI I SHKODRËS MË I BUKRI NË RAJON