SELIA ROZË I QUAN TRILLIME AKUZAT E KREUT TË PD ÇOBAJ.

PARTIA SOCIALISTE SHKODER KA PERGENJESHTRUAR DEKLARATAT E KREUT TE PARTISE  DEMOKRATIKE RAMIZ COBAJ  KU KY I FUNDIT AKUZONTE KRAHUN E MAJTE DHE KANDIDATEN KETI BAZHDARI SE PO PERDOR FEMIJET PER TE BERE FUSHATE.ME ANE TE NJE DEKLARATE PER SHTYP SELIA ROZE I QUAN KETO AKUZA TE PABAZA DHE  KEQINTERPRETIME TE KRAHUT TE KUNDERT POLITIK I CILI KA FILLUAR TE NDJEJE FRIKEN E HUMBJES.