Komisioni i Organizimit dhe Operacioneve Elektorale ka publikuar rezultatet e verifikimin e materialeve zgjedhore dhe miratimin e rezultatit përfundimtar të votimit në Referendumin për ratifikimin e vendimit Nr. 6 të Kuvendit Kombëtar për shkarkimin e kreut të Partisë Demokratike Lulzim Basha.