PUKË, SITUATA NËN KONTROLL ARIFAJ: RRUGËT E KALUESHME ME ZINXHIRË, PROBLEM FURNIZIMI ME ENERGJI Bashkia Puke ka qene nder me te prekurat sa i takon vales se te ftohtit qe ka perfshire vendin.

Kryetari i kesaj Bashkie tregoi se megjithese bora eshte mbi 50 cm situata eshte nen kontroll ndersa mbetet problem furnizmi me energji elektrike Nderkohe Kryetari i Komunes se Gjegjanit u shpreh se edhe ne kete komune situata eshte nen kontroll megjithate per infrastrukturen nuk duhet te kujtohen vetem ne raste te tilla Arifaj dhe Cara treguan se jane marre masat e duhura per te pritur te ftohtin edhe ne ditet e ardhshme per zhbllokimin e rrugeve dhe sherbimin shendetesor ndersa mbetet pa u zgjidhur furnizimi I rregullt me energji elektrike

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/l2S1GC863Xg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDËBORA, ARRSH KUJDES NGRICAT
Artikulli tjetërKONFLIKTI I PRONAVE, EKZEKUTOHET VENDIMI I GJYKATËS