Gjatë ditës së premtes, përveç administratës, pushim do të jenë edhe të gjithë shkollat e vendit. Kryeministri Edi Rama lajmëroi se administrata do të jetë pushim të premten krahas të enjtes që është pushim zyrtar. Ndërkaq, Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar konfirmon se pushim do të jenë edhe shkollat publike dhe private.

Njoftimi:

̈ ̈ ̈ ,̈ 15.03.2024,̈

Në mbështetje të neneve 95,pika 2, dhe 100 të Kushtetutës, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave.

Vendosi:
̈ ̈ , ̈ 15.03.2024, ̈

Njoftohen të gjitha Institucionet arsimore publike/jopublike, nxënësit dhe punonjësit arsimor në gjithë vendin.

Faleminderit!

Artikulli paraprakSTAR KIDS – 13.03.2024
Artikulli tjetërTËRMET 5.4 BALLË NË MALIN E ZI, LËKUNDJET NDIHEN EDHE NË SHKODËR, LEZHË E TIRANË