Për të tretën ditë me radhe vijon e njëjta situatë pranë zyrës së Qendres se Regjistrimit te Biznesve ne Shkoder. Fluksi I madh I qytetareve eshte shtuar per shkak te aksionit te nisur ne shkalle kombetare ndaj informalitetit. Por sic behet me dije edhe prane drejtuesve te QKR nuk ka pasur vetem regjistrime por edhe cregjistrime te shumta te bizneseve te cilat jane perballur me veshtiresi.

Megjithate pervec ketij fakti, radhe eshte e madhe dhe te gjithe duan te kryejne procedurat respektive, per te mos u perballur me mbylljen e biznesve por edhe gjoba te cilat jane te kripura per bizneset ne Shkoder, edhe pse shpesh here biznesi ka qene ne vorbullen e inspektoreve tatimore te cilet per arsye nga me te ndryshmet kane gjobitur pa asnje te drejte bizneset.Perballe kesaj situate te gjithe duan ta zgjidhin kete situate, duke regjistruar nje biznes si te ri, apo edhe per ta cregjistruar ate sic po ndodh prane dy sporteleve te QKR te cilat keto dite nuk po arrijne te perballojne fluksin

Artikulli paraprakRAMA ZBRET NË TERREN, PËR LUFTËN NDAJ INFORMALITETIT
Artikulli tjetërSHQIPTARËT KURSEJNË ENERGJINË, HARGJUAN 2.3% MË PAK