Qytetarë të shumtë, i kanë prerë rrugën kryedemokratit Lulzim Basha, teksa ky i fundit është drejtuar për në Koplik të Shkodrës, në vazhdën e fushatës elektorale.

Qytetarët, rrethuan liderin demokrat dhe nisën thirrjet “Rama Ik”, e ngritën lart dy gishtat.

Ndërkohë, Basha, doli nga makina për të përshëndetur turmën e njerëzve dhe iu përgjigj atyre me fjalët: “Fitore!”