Në bashkinë Malësi e Madhe, pavarësisht investimeve të ndryshme, mungojnë hapësirat e gjelbra. Qytetarët kërkojnë që të hartohet një plan për krijimin e lulishteve të cilat t’I shërbejnë fëmijëve por edhe moshës së tretë.

Një investim I tillë vlerësohet si I domosdoshëm nga qytetarët në bashkinë Malësi e Madhe. Hapësirat rekreative për fëmijët dhe të rriturit nuk duhet të mungojnë në një qytet, popullsia e të cilit rritet dita ditës

Artikulli paraprak“DITA E MATURANTIT”
Artikulli tjetër500 DITË LUFTË NË UKRAINË! OKB: VDIQËN 9 MIJË CIVILË!